den ikke tilgjengelig for andre som bruker Facebook. You can still use Facebook Login for your other apps, like Spotify, Pinterest or Games. To cancel your account deletion: Log into your Facebook account within 14 days of deleting your account. Når du deaktiverer kontoen din midlertidig kan ingen se eller gå til Facebook-profilen din blir ikke bildene, innleggene og videoene dine slettet kan du fremdeles bruke Facebook Messenger er profilbildet ditt fortsatt synlig i samtalene dine, og folk kan fortsatt søke etter navnet ditt for. What happens if I permanently delete my Facebook account? Etter 14 dager blir kontoen og all informasjonen din slettet for godt, og du kan ikke hente informasjonen din. Your profile, photos, posts, videos, and everything else you've added will be permanently deleted. Klikk på, slett kontoen og informasjonen din og deretter. Kan jeg avbryte slettingen av kontoen min? If it's been less than 14 days since you initiated the deletion, you can cancel your account deletion. Det kan ta opptil 90 dager fra begynnelsen av sletteprosessen før alle tingene du har publisert, blir slettet.

Videos

Hvordan avslutte facebook konto narvik - Deactivating Deleting

Du kan ta en pause fra Facebook og deaktivere kontoen din midlertidig. After 14 days, your account and all your information will be permanently deleted, and you won't be able to retrieve your information. Learn how to temporarily deactivate your account. Click, delete Your Account and Information, then click, delete My Account. Profilen din, bildene, innleggene og videoene dine og alt annet du har lagt til, blir slettet for godt. Du vil ikke kunne bruke Facebook-innlogging til andre apper du kan ha registrert deg på med Facebook-kontoen din, som Spotify eller Pinterest. Click, your Facebook Information in the left column. You can take a break from Facebook and temporarily deactivate your account. What if I don't want all my content deleted, but I want to take a break from Facebook? Hvis det har gått mindre enn 14 dager siden du iverksatte slettingen, kan du avbryte kontoslettingen. Hva om jeg ikke ønsker å slette alt innholdet mitt, men har lyst til å ta en pause fra Facebook? Copies of messages you have sent are stored in your friends' inboxes. You won't be able to retrieve anything you've added. Klikk på, avbryt sletting. Du kan ikke aktivere kontoen din på nytt. It may take up to 90 days from the beginning of the deletion process to delete all the things you've posted. You'll no longer be able to use Facebook Messenger. Klikk på, din Facebook-informasjon i kolonnen til venstre. Some information, like messages you sent to friends, may still be visible to them after you delete your account. You may need to contact the apps and websites to recover those accounts. Can I cancel my account deletion? Du kan måtte kontakte appene og nettstedene for lesbian bbw erotic thai massage å gjenopprette kontoene der. While we're deleting this information, it's not accessible to other people using Facebook. To permanently delete your account: Click at the top right of any Facebook page. Slik sletter du kontoen din for godt: Klikk på øverst til høyre på en hvilken som helst Facebook-side. We're looking to speak to people who have interesting relocation stories: If you've overcome problems, suffered a mishap or discovered things to be different from what you expected when moving from country to country, we want to know. Finn ut hvordan du deaktiverer kontoen din midlertidig. You won't be able to use Facebook Login for other apps you may have signed up for with your Facebook account, like Spotify or Pinterest. You can still use Facebook Messenger. Kopier av meldinger du har sendt, lagres i venners innbokser. Du vil ikke lenger kunne bruke Facebook Messenger. Reply here or email. You will continue to appear to friends on Facebook in places where they can message you. Before deleting your account, you may want to log in and download a copy of your information (like your photos and posts) from Facebook. Your profile picture will still be visible in your conversations and people will still be able to search for you by name to send you a message. Your photos, posts and videos won't be deleted. Før du sletter kontoen din for godt, vil du kanskje logge inn og laste ned en kopi av informasjonen din (som bilder og innlegg) fra Facebook. You won't be able to reactivate your account.