hvordan bruke dildo rachelnordtomme.blogg

Første gang: Slik bruker du en dildo Erotikkguiden Hvordan Bruke Dildo Erotikk Guide: Hvordan bruke en dildo første gang. Har du gått til anskaffelse av en dildo uten helt å vite hvordan du skal ta den i bruk? Ikke fortvil vi har løsningen som passer deg ypperlig. Hvordan Bruke En Dildo? Hvordan Bruke Dildo, erotikk ex had tits just like those Judi and I have been having casual sex fir two years. Det kan hende du vil ha glede av å bruke dildo, men det er sannsynlig at du vil ha like stor eller mer glede av å bruke hendene og kose med deg selv. Tantrisk massasje oslo sexstillinger. Hvordan bruke en dildo. De vanligste bruksområdene for en dildo er enten vaginalt eller analt bruk. Det er vel uansett ikke noe galt i å få både i pose og sekk? Og husk at man absolutt ikke burde bruke oljebasert glidemiddel, eller noe lignende som man kanskje har stående hjemme. Fortsett gjerne med en utvendig massasje av vulva, og masser godt rundt både de ytre og indre kjønnsleppene. Grunn nummer 3 er at veldig mange liker følelsen av å fylles opp når de onanerer. Alene altså, på seg selv! Er litt nysgjerrig på hvor vanlig dette egentlig er! Dersom du gjør dette med en partner, så er det veldig godt om han slikker deg samtidig som han eller du fører dildoen inn og ut, gjerne kombinert med stimulering av andre erogene soner. Eller jenter som har kjæreste eller venner som gjør det? Noen gutter som vil innrømme at de gjør det? Ved å presse dildoen slik at den treffer den fremre vaginaveggen (mot magen) vil du også kunne treffe g-punktet, som kan stimulere deg ekstra godt. Anale dildoer kan også omfatte butt plugger eller analplugger, men de er gjerne mer beregnet for å plasseres i anus, mens anale dildoer ofte brukes mer til gjentagende penetrering. Årsaken er enkel, en dildo er laget med ett mål for øyet: penetrering. Så jenter: Hjelp ham med å forstå! Men mange ønsker kanskje å få en orgasme, men vet ikke hvordan man skal få det til. Riktig pusteteknikk er en viktig del av grunnlaget for å oppnå orgasme. Noen små tips på veien: La oss begynne med å avlive noen myter 1:En dildo er ingen erstatning for en mann. Påfør glidemiddel om det trengs, for dette er med på å gjøre deg mer opphisset og sørger for at din naturlige fuktighet øker. Så tenkte jeg -"Hvorfor er det så ekkelt egentlig?".

Hvordan: Hvordan bruke dildo rachelnordtomme.blogg

Beveg dildoen sakte inn og ut, og føl deg frem med forskjellige måter og dybder. Ja visst, lucky flat mate. Det finnes også dildoer med forskjellige fasonger, noen passer best til analt bruk, andre er laget spesielt med tanke på G-punktet. Ikke glem å stimulere klitoris, brystvorter og andre erogene soner, knip rytmisk med rumpeballene og skjedemuskulaturen mens du støter dildoen inn og ut, og du vil raskt øke sjansene for å få orgasme. Dette åpner naturligvis også opp for en foran og en bak samtidig. De fleste dildoer er laget i ett materiale som til en viss grad trekker til seg fuktighet og deri ligger årsaken til at selv om du aldri har opplevd problemer (eller ønske om mer fuktighet) med en ekte mann, så kan det være.

Slik: Hvordan bruke dildo rachelnordtomme.blogg

En kvinnes naturlige væsker, uansett hvor mye det måtte være, gir sjelden nok smøring for en dildo. Det er ikke slik at en dildo er en dildo, ferdig med det. Det har vært tilfeller hvor noen har testet diverse grønnsaker og lignende til anal lek, og dette kan neppe anbefales, da neste stopp gjerne er legevakta. Etter hvert kan man prøve seg frem med ulike hastigheter når du beveger dildoen inn. Det finnes mange forskjellige og det lønner seg å bruke litt tid for å finne den riktige. Du må være logget inn for å kommentere. Det er ikke slik at en dildo er en dildo, er det feil.

Hvordan bruke dildo rachelnordtomme.blogg - Hvordan bruke man

Hvordan bruke en dildo? Ved første gangs bruk av en dildo er det mange som ikke får orgasme, noen har kanskje benyttet både dildoer og vibratorer uten å få orgasme, mens andre kanskje aldri har opplevd en ordentlig orgasme i det hele tatt. Glidemiddel er enda mer praktisk når det gjelder dildoer enn når det gjelder vibratorer. Sort, det kan være en som har en spesiell fasong, det kan være en som er stor eventuelt liten. Når du er ordentlig opphisset kan du starte forsiktig med stimulering av klitoris, og påfør gjerne litt ekstra glidemiddel, for klitoris er veldig ømfintlig og man bør alltid være fuktig der under stimulering. Noen vil kanskje innvende at dersom den skal brukes analt, bør man bruke en buttplugg. Akkurat som når man har sex med en partner, så bør kroppen din være klar og man bør være skikkelig opphisset før man begynner med dildoen. Når du har påført glidemiddel, ikke bare dytt den inn. En dildo er ikke som "ekte vare" og spesielt om han bruker den på henne, har han ingen formening om hvordan hun føler det. Menn som lars eg overaske om de finner ett lite leketøy er en utdøende rase og de bør snarest lære at det er helt normalt for moderne kvinner å ta ansvar for sin egen seksuelle nytelse. Korte og grunne (ikke dype) åndedrag vil ha motsatt effekt. Det er jo bare snakk om nytelse. Man kan fint nyte sexlivet hvordan bruke dildo rachelnordtomme.blogg sitt uten å få orgasme, og det er absolutt ikke noe galt i det. Bruke dildoen, hvis du tar lange dype åndedrag, vil blodet strømme til kjønnsorganene dine, noe som gjør dem større og du vil slappe lettere. Når orgasmen nærmer seg vil du merke at du puster raskere, klitoris blir mer følsom og du blir gjerne enda mer fokusert på det du gjør. Når du merker at det begynner å føles ekstra deilig, ikke stopp, men fortsett i den samme rytmiske takten og prøv heller å øke hastigheten noe hvis du føler for det. Smør inn dine kjønnsorganer med glidemiddel underveis om nødvendig, for å holde deg opphisset, og nyt leken! hvordan bruke dildo rachelnordtomme.blogg